TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

Fer la calçotada no és només atipar-se de calçots i carn sinó que és tota una tradició i un esdeveniment social per gaudir de principi a fi. I què millor que començar-lo abans que arribin els calçots a taula? A l’exterior del restaurant disposem d’una barra on podreu tastar els vermuts de la zona i impregnar-vos de les seves aromes.

Si visiteu Valls abans de venir a Cal Ganxo, us recomanem que feu cap a la plaça de l’Oli de Valls, una de les més emblemàtiques de la ciutat. Al Magatzem de Vermut hi trobareu el vermut Montseta, fi i deliciós, que elaboren des de fa set dècades. De ben segur que en compreu almenys una ampolla per prendre a casa!

Si sou més d’experiències sensorials, no us perdeu la Casa Vermouth Padró & Co, emplaçada en un mas familiar de Bràfim, al cor de l’Alt Camp. Hi podreu visitar la casa i els jardins i coneixereu el procés d’elaboració dels seus vermuts.

Deixeu-vos escalfar pel sol d’hivern tot xerrant amb un bon vermutet. Del que ve després, ja ens n’encarregarem nosaltres!