TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

No hi ha millor metàfora que descrigui tot el que trobareu en aquest espai que avui inaugurem.

Són molts els elements que defineixen la nostra marca, però sobretot, les persones, el restaurant i la seva salsa. Des d’aquí us volem apropar i endinsar setmanalment en el dia dia de Cal Ganxo. Us volem ensenyar tot allò que som, que fem i que ens apassiona.

Comencem, doncs, posant  una mica de salsa en aquest post de benvinguda. Per aquells que no la conegueu, la nostra Salsa de Calçots s’elabora de forma tradicional seguint la recepta original de la iaia Cisqueta de Cal Ganxo, que va passar la recepta de la salsa de generació en generació, les quals han sabut mantenir-ne el gust i el secret.

La Salsa de Calçots sempre ha estat un distintiu de les nostres calçotades. El client que ve al restaurant en reconeix el gust, i han estat molts, els que al marxar se l’emportaven.

Per això aquest any hem decidit treure-la al mercat. Donar a conèixer a tothom un dels nostres secrets més ben guardats i un dels productes que millor ens representa. És autèntica, natural, feta 100% amb ingredients de proximitat, sense colorants ni conservant, tal i com la feia la nostra iaia.

Al restaurant la provareu acompanyant els calçots, però és una salsa que marida amb molt més. És una salsa que té ganxo i que us servirá per arrodonir tant plats de cuina tradicional com gastronomía d’alta gamma.

Un plaer pel paladar, suau i refinat, que us convidem a descobrir, i que podreu trobar a la nostra botiga online www.calganxo.com/botiga o a l’espai que tenim destinat al restaurant.

Voleu saber quin gust té el nostre secret?

Nosaltres ja la tenim a punt i no deixarem de sucar-hi pa!