TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

La calçotada és sinònim de la cuina Mediterrània: Patrimoni de la Humanitat i també de la cultura de Valls que, des de fa gairebé quaranta anys, elaborem a Cal Ganxo amb una única premisa: cuidar la qualitat i també els productors de proximitat.

Si us apassiona la calçotada preneu nota dels ingredients que a Cal Ganxo utilitzem perquè la vostra experiència sigui quilòmetre zero al 100×100. I com ho fem? Doncs vetllem perquè els productors siguin artesans i ens serveixin, cada setmana els millors productes i amb una màxima cura per a l’entorn. Els calçots són cultivats per productors com en Xavier, en Dalmasi,  el Ferran, entre d’altres que treballen els camps en el marc de l’àmbit geogràfic de l’IGP Calçot de Valls, és a dir les comarques de l’Alt i el Baix Camp, el Tarragonès i també el Baix Camp.

Els fesols són cultivats a Alcover i també al Milà, es tracta d’un pagès que conrea fesol del ganxet i el comercialitza ben a prop de Cal Ganxo: a l’antiga Bodega Solé de Valls. El pa que utilitzeu per a sucar i sucar la salsa está comprat al Forn d’Alió, sinó el coneixeu us recomanem una visita perquè es tracta d’un dels productors històrics de la comarca. Mentre que les carns provenen de productors emplaçats a Alcover i Sarral són elaboradors amb noms propis com Cal Cortiella i Torres, ambdós elaboradors artesans amb molts anys de tradició.

Ah, i si voleu conèixer els ingredients de la salsa de la calçotada us explicarem que la Iaia Sisqueta utilitzava: nyores, i l’oli de casa, a més de fruits secs i algun secret que, preservem amb cura per mantenir el sabor que tant us agrada.

A Cal Ganxo, la cuina és sinònim de quilòmetre zero perquè ens agrada que vosaltres també us sentiu com a casa.