TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

Al nostre restaurant ens dediquem, des de fa més de 15 anys, a només servir calçotades. Aquest àpat comunitari, tradicional i popular, amb fortes connotacions de festa i trobada que celebrem des de principis d’hivern fins a l’abril, segons la temporada.

Des dels inicis, vam apostar per servir la calçotada de la manera més autèntica i tradicional possible. Tal com sempre s’havia fet a casa, i tal com han fet sempre les famílies de Valls, ciutat origen de la calçotada. Olor de fum, mans brutes, teules velles, porrons plens són alguns dels elements que no poden faltar en una calçotada de veritat. I així és com es fan les calçotades a Cal Ganxo.

Oferim una experiència gastronòmica a l’alçada de la millor cuina que es practica actualment. Però, enlloc de seguir l’avantguarda i rendir-nos a la creativitat, com fan alguns dels xefs més reputats del nostre país, nosaltres no innovem, sinó que conservem tota l’essència d’abans. Som fidels a la tradició del bon menjar i el bon beure. Però sí que compartim amb els referents restauradors d’avui en dia, la passió per la gastronomia, per la cuina que ens defineix i que es nodreix de productes de proximitat.

salsaingredients

A la nostra calçotada, els calçots es couen sobre la flama de les redoltes i es serveixen al moment, embolicats amb paper de diari i sobre teules. La salsa de calçots, recepta original de la iaia Cisqueta de Cal Ganxo, esdevé la clau de l’èxit de l’àpat.

Als calçots, sempre els segueix la carn d’anyell, la llonganissa i la botifarra negra de Valls, servides sobre una petita graella amb brases, amb fesols del ganxet, escarxofes i all i oli. Tot acompanyat de pa de pagès, vi i cava brut nature.

La dolçor de la crema catalana, la frescor de la taronja i l’agradable amargor del cafè, tanquen un menú elaborat de forma tradicional amb productes pròxims i de qualitat.

Aquesta és la nostra calçotada, i és així com la servim, desitjant que cada temporada que veniu, recupereu per unes hores una de les tradicions més arrelades de la nostra societat, gaudint d’un entorn íntim i rústic envoltat de vinyes i camps d’oliveres, on us sentiu com a casa, rodejats dels vostres i dels petits detalls que tant importen.