TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

El primer que veiem quan coneixem algú de nou és la seva aparença. Per això, si hi ha algú de vosaltres que no ha vingut mai al restaurant, el primer que volem ensenyar-vos, abans d’endinsar-nos en el dia a dia del restaurant, és l’espai. La casa pairal que dóna vida al restaurant, les antigues estances i habitacions que han donat lloc als menjadors i que encara conserven gairebé intacte l’encant de la decoració del S.XVIII.

View More: http://pepsalvat.pass.us/calganxo

Fa més de trenta anys que Cal Ganxo va obrir les seves portes sota la direcció de la nostra família, la qual ha anat evolucionant amb el restaurant, i a la que també dedicarem un espai dincs aquest blog perquè conegueu de primera mà qui mou els fils tant a la cuina com a sala perquè tot funcioni a la perfecció cada dia.

View More: http://pepsalvat.pass.us/calganxo

Tots els que sí que heu passat pel nostre restaurant, sabeu bé que les nostres sales i menjadors són molt característics. A Cal Ganxo descobrim un restaurant amb múltiples espais que van des d’El Celler, on s’hi troba una immensa premsa d’oli antiga que fa de la sala un indret rústic i íntim. Passant pels menjadors de la primera planta que ens transporten directament al segle XVIII, on s’hi conserven els mobles i estructures de l’època. Fins al menjador del porxo, ideal per a celebracions en grup, i el pati exterior que dóna accés als camps d’oliveres i d’avellaners, tant típics del Mediterrani.

View More: http://pepsalvat.pass.us/calganxo