TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

Amb el fred, els calçots estan boníssims i, des de Cal Ganxo, volem que la teva experiència sigui sinònim de la descoberta d’una terra única. L’Alt Camp està ple de camins, de muntanyes i, també, de vinyes. I és que les arrels d’aquest territori estan estretament lligades al món vitivinícola, i els cellers d’aquí ofereixen visites i activitats per descobrir-ho amb tasts excepcionals.

Què et semblaria combinar marxa nòrdica, vins i gastronomia? El celler Mas Vicenç de Cabra del Camp organitza el Walk & Wine, l’experiència enoturística més ben valorada a Tripadvisor. De ben segur que t’obrirà la gana abans de fer la calçotada a Cal Ganxo!

Si ets client nostre, obtindràs un 2×1 per visitar el celler Mas Vicenç abans de fer la calçotada. Està obert tots els dies de la setmana i les visites guiades són a les 12 del migdia. A més, també et podrás beneficiar d’un descompte especial en els vins Mas Vicenç de la nostra carta. Ah, i recorda que podràs comprar la nostra salsa de calçots tant al celler com al restaurant.