TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

Voleu viure una experiència diferent? A Cal Ganxo us proposem tres propostes per  viure “la calçotada” experiencie. D’una banda, podreu conèixer a en Xavier Pié, el pagès que ens subministra els calçots al restaurant i aprendre, amb ell, quins són els secrets del calçot. Per als qui us apassiona la cuina, us proposem el taller de salsa de calçot amb l’Alexandra Plana de Cal Ganxo. Mentre que si el que realment us apassiona és el vi, perquè no us apunteu a l’experiència de trepitjar les vinyes més properes?

Tots són projectes que hem creat i gestionem des de Cal Ganxo, pensant amb grups d’amics, empreses, i famílies que voleu gaudir de la calçotada d’una manera diferent.

‘Calçotada experience’

La calçotada tradicional és, en sí mateixa, una experiència vital que cal viure com a mínim una vegada a la vida. Doncs bé, el que us proposem a Cal Ganxo va encara molt més enllà. Us oferim una activitat que us permetrà descobrir on són els nostres camps on cultivem els calçots i arrencar la ceba dolça. Un cop al restaurant,

Us ensenyarem com és el procés de preparació de la ceba i la seva cuita, com si  la féssiu en un mas.

A més, a Cal Ganxo podeu combinar la vostra ‘Calçotada experience’ amb una jornada de treball a les nostres instal·lacions.

La ‘Calçotada experience’ inclou:

· Visita al camp de calçots d’en Xavier Pié

· Arrencada calçots de Valls

· Preparació de la ceba i col·laboració en el procés de cuita.

· Calçotada tradicional de Valls a Cal Ganxo

Preu 45€ per persona | Mínim 15 persones

 

‘Calçotada amb tast experience’

Us proposem una experiència per recórrer les vinyes de la DO Tarragona, conèixer la seva història i, sobretot, les arrels d’un territori amb un important bagatge enològic. L’experiència també inclou l’estada al celler i la degustació dels vins per tastar els productes que transmeten l’essència d’aquest territori.

Completarem l’experiència a Cal ganxo, on podreu gaudir de la tradicional calçotada de Valls. A més a més, a les nostres instal·lacions podreu combinar la ‘Calçotada experience’ amb una jornada de treball.

La calçotada amb tast experience inclou:

·Visita a les vinyes

·Descoberta del celler i tast de vins

·Calçotada tradicional de Valls a Cal Ganxo

Preu 45€ per persona | Mínim 15 persones

 

‘Salsa de calçotada experience’

A Cal Ganxo fem la salsa seguint l’antiga recepta de la iaia Sisqueta. Us proposem participar en un taller de salsa per aprendre a conèixer i descobrir quins són els secrets de la nostra recepta i, a la vegada, ajudar-nos a fer-la.

Completarem l’experiència a Cal ganxo, on podreu gaudir de la tradicional calçotada de Valls. A més, a les nostres instal·lacions podreu combinar la ‘Calçotada experience’ amb una reunió de treball.

‘Salsa de calçotada experience’ inclou:

· Taller de salsa de calçotada

· Tast de salsa de la calçotada

· Calçotada tradicional de Valls a Cal Ganxo

Preu 45€ per persona | Mínim 15 persones