TRADICIÓ, FAMÍLIA, SENZILLESA, CULTURA, AMICS, SALSA DE CALÇOTS, TURISME DE PROXIMITAT, AUTENTICITAT FORMEN EL DIA A DIA DEL RESTAURANT, DE LA SEVA GENT I DE TOT EL QUE L'ENVOLTA.

Quantes vegades s’ha de calçar un calçot?
Quins són els ingredients de la salsa de la calçotada?
El vermut és un bon aperitiu abans de la calçotada?
Si voleu poder respondre aquestes respostes mentre viviu una experiència única, us esperem aquest dissabte i també el proper dia 17 a la calçotada experience que hem organitzat des de Cal Ganxo, amb la col·laboració del Vermut Montseta de Valls.
Amb la calçotada experience trepitjarem la terra on es cultiven els calçots que són utilitzats per a les nostres calçotades. I podreu ajudar-nos a collir les cebes dolces que són les protagonistes d’una menja que es degusta amb la família, els amics, o la parella.
Després, a Masmolets, un petit poble que preserva l’essència medieval del segle XII, podreu saber tots els secrets del vermut Montseta, un excel·lent preludi per assaborir la calçotada, mentre feu un vermut com Déu mana: amb l’autèntic vermut de Valls, les patates fregides i unes quantes olivetes.
I, una vegada oberta la gana, què us atreviu a degustar l’autèntica calçotada de Valls? Doncs a dins de Cal Ganxo la taula estarà parada, i serà el millor preludi per a rubricar un dissabte únic: un dissabte amb la calçotada expèrience.
Podeu reservar la vostra taula al 977 60 59 60.